PRIJSLIJST  Personal Training : prijzen zijn per keer !

Trainingen

Personal  intro ↓                     

€.25,-

Personal training (60 min) ↓                 

€.50,-

Duo training (2 personen – 60 min) ↓          

€.30,-p.p.

Trainingsschema opstellen ↓       

€.25,-

Groepstraining max 4 personen tegelijk: ( 60 minuten )                                         

 €. 15,- p.p.

Boxen en meer groepsles max 8 personen ( 45 minuten ) 

€.10,- p.p.

Basispakket:

1x personal intro

+

1x trainingsschema

+

1x berekening totaal calorieën

€.70,-

 

Prijzen voor ‘maatwerk’ pakketten, groepstrainingen of andere specials voor particulieren én bedrijven op aanvraag.

Je kunt ook meteen een WhatsApp gesprek starten door op het groene icoon te tikken.

Locatie : Sportlocatie Sliedrecht , Deltalaan 11 . 

  • Personal Intro: Tijdens de intro laat ik je de oefeningen zien en leg ik uit wat je moet trainen om je doel te bereiken. Ik laat je de oefeningen ook zelf uitvoeren waarbij ik let op correcte uitvoering, juiste lichaamshouding en goede ademhaling tijdens de training. Als aanvulling stuur ik je een personal intro filmpje met zeer nuttige informatie die je nog niet wist, maar onmisbaar is, als je wilt afvallen of meer spieren wilt.

 

  • Personal training: Tijdens een personal training ben jij V.I.P. ik stel de apparaten in , maak ze schoon , motiveer , corrigeer en stimuleer jouw omdat ik op dat moment de persoon ben die het allerbeste voor jou wilt . Dat jij je doel behaalt. Persoonlijjke aandacht waarbij ik jou echt zie en naar je luister. En als het mij lukt praat ik gedachten uit je hoofd die niet positief voor je werken al zijn ze nog zo begrijpelijk dat je zo bent gaan denken

 

  • Trainingsschema opstellen: Ik kijk welke oefeningen in je schema passen, schrijf jouw persoonlijke instellingen op van de apparaten zodat ze juist ingesteld staan en het juiste gewicht per oefening zodat jij echt hormonaal traint. Dat betekent in ieder geval met genoeg gewicht trainen zodat jouw hersenen een seintje geven aan jouw lichaam via hormonen dat je meer spiermassa moet aanmaken. Zolang jij denkt : dat gaat lekker in de sportschool doet jouw lichaam niks voor jou. Dan voelt jouw lichaam geen noodzaak voor verandering.

 

  • Boxen en meer : Kom 45 minuten lang samen boxen tegen een boxpartner waarbij je om en om de box pas of handschoenen draagt. En denk niet dt het vasthouden van pads voor je boxpartner lichter is dan zelf de stoten uitdelen. Ervaring is absoluut niet nodig. Ik leer je zo de basis voor het boxen en heb al veel mensen in no time zien boxen. Lekker je energie en mogelijk frustratie kwijt. Toegankelijk voor iedereen ongeacht conditie en/ of lichaamsbouw. Naast het boxen wisselen we ook af met wat andere oefeningen tussendoor om het afwisselend te houden.