PRIJSLIJST | Head Trainer Elly Flenterie

Trainingen:

Personal  intro ↓                     

€.25,-

Personal training (60 min) ↓                 

€.50,-

Duo training (2 personen – 60 min) ↓          

€.60,-

Trainingsschema opstellen ↓       

€.25,-

Berekeningen:

Persoonlijke berekening calorieën en macro nutriënten ↓         

€.25,-                                           

 

Basispakket:

1x personal intro

+

1x trainingsschema

+

1x berekening totaal calorieën

€.70,-

 

Prijzen voor ‘maatwerk’ pakketten, groepstrainingen of andere specials voor particulieren én bedrijven op aanvraag.

Je kunt ook meteen een WhatsApp gesprek starten door op het groene icoon te tikken.

Locatie : Sportschool Basic Fit – Bogaardplein 3 Rijwijk

  • Personal Intro: Tijdens de intro laat ik je de oefeningen zien en leg ik uit wat je moet trainen om je doel te bereiken. Ik laat je de oefeningen ook zelf uitvoeren waarbij ik let op correcte uitvoering, juiste lichaamshouding en goede ademhaling tijdens de training. Als aanvulling stuur ik je een personal intro filmpje met zeer nuttige informatie die je nog niet wist, maar onmisbaar is, als je wilt afvallen of meer spieren wilt. 

 

  • Personal training: Tijdens een personal training ben jij V.I.P. ik stel de apparaten in , maak ze schoon , motiveer , corrigeer en stimuleer jouw omdat ik op dat moment de persoon ben die het allerbeste voor jou wilt . Dat jij je doel behaalt. Persoonlijjke aandacht waarbij ik jou echt zie en naar je luister. En als het mij lukt praat ik gedachten uit je hoofd die niet positief voor je werken al zijn ze nog zo begrijpelijk dat je zo bent gaan denken

 

  • Trainingsschema opstellen: Ik kijk welke oefeningen in je schema passen, schrijf jouw persoonlijke instellingen op van de apparaten zodat ze juist ingesteld staan en het juiste gewicht per oefening zodat jij echt hormonaal traint. Dat betekent in ieder geval met genoeg gewicht trainen zodat jouw hersenen een seintje geven aan jouw lichaam via hormonen dat je meer spiermassa moet aanmaken. Zolang jij denkt : dat gaat lekker in de sportschool doet jouw lichaam niks voor jou. Dan voelt jouw lichaam geen noodzaak voor verandering.