Het “IN 100 DAGEN SLANKER EN  FITTER !!!” – programma (€.450,-):

In 100 dagen (14 weken) coach ik jou persoonlijk, zodat je direct begint met afvallen.

Ik check maandag t/m vrijdag hoeveel en wat jij hebt gegeten en geef feedback.

Daarnaast bevat dit programma veel lessen met alles wat je moet weten over gezond gewichtsverlies.

Geïnteresseerd? Lees dan verder en begin vandaag nog met afvallen!

 

Van nu alles eten, naar weten wat en hoeveel jij moet eten. Inzicht en controle. Dus de baas zijn over je eigen voeding en dát op een leuke manier die ook past bij jou.  En dan eindelijk blijvend afvallen!

Jij kijkt in de spiegel en bent niet blij of tevreden met wie je bent. Het liefst wil je slanker zijn en je fitter voelen. Je draagt de kleren niet (meer) die je wilt dragen en je voelt je niet jezelf. Misschien ben je wel een tikkeltje down of verdrietig óf heb je de hoop opgegeven.

Je bent misschien geen 18 meer, maar kom op! Je bent te jong om zó de rest van je leven te moeten zijn. Je beseft wel dat er wat kilo’s af moeten, maar je denkt “het is te zwaar om te lijnen en dat houd ik nooit vol”. Óf je ziet er al überhaupt als een berg tegenop om te beginnen.

Pfff, zoveel moet eraf. Je wacht op het ideale moment, je bent misschien zelfs al een paar keer begonnen, maar je bent afgehaakt. Daarna voelde je je helemaal een opgever.

Misschien geloof je niet eens dat jij slank kan zijn of je hebt altijd al, of langere tijd, overgewicht. Wellicht verschuil je je achter het idee: “Ach ja, uiterlijk is niet alles. Ik moet ook kunnen genieten en kunnen leven”.

Maar, zó leven, wil je eigenlijk ook niet.

  Wat als ik je nou zeg dat je wel echt af kan vallen?

  Dat het wél op een haalbare manier kan, wat bij jou past? Dat ik je gedragsverandering aan kan leren, wat gewoontes worden, net als je tanden poetsen en je haren kammen? Dat ik je kan leren over alle factoren, die te maken hebben met gewichtsverlies, op de juiste manier. En dan wat écht werkt! Geen onzin diëten. Gewoon dat jij weer blij word met jezelf!

  Elk mens heeft een beetje liefde en aandacht nodig heeft en hoef het niet zelf te doen. Ik hoor en ik zie jou. En ik ben er voor je.

  Hoeveel is dat je waard?

  Voor de mensen die echt willen veranderen, er echt klaar mee zijn om zo door het leven te gaan, bied ik een in 100 dagen slanker en fitter programma.

  Ik wil mensen kunnen helpen en niet alleen de mensen dicht in mijn buurt. Zo ontstond mijn idee om een (online) programma te ontwikkelen, waarin al mijn kennis en ervaring verwerkt zit. Dit vormt de stevige basis voor blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies.

  Omdat ik echt weet, ervan overtuigd ben, dat als vrouwen doen wat ik zeg en mijn advies opvolgen, ze gewicht gaan verliezen en weer beter in hun vel komen te zitten. Talloze vrouwen kunnen dit beamen.

  Het lijkt mij vreselijk om soort van gevangen te zitten in een lichaam, waar je je niet goed bij voelt. Hoe je je voelt, heeft direct invloed op je gedrag. Hoe je je voelt, bepaalt dus wat je doet. En dat heeft invloed op heel je leven.

  In 100 dagen slanker en fitter is een programma van 100 dagen (14 weken) waarin je mijn fitness- and food-app Choice By Passion gaat gebruiken om inzicht te krijgen in je voeding.

  De app geeft weer hoeveel calorieën jij dagelijks mag eten en je kan de juiste verhouding vetten, koolhydraten en eiwitten zien. Jij vult elke dag in wat je hebt gegeten en zo leer je wat je kan en mag eten.

  Uiteraard krijg je de handvaten voor gezonde voeding en de beste adviezen. 

  Op één avond per week op een vast tijdstip is er een meeting via Zoom. Dit geeft je gelegenheid om feedback te geven, vragen te stellen en support te krijgen van mij en van andere deelnemers .

  Daarnaast krijg je toegang en kan je deelnemen aan de besloten Facebook-groep ‘in 100 dagen slanker en fitter’. Daar post ik regelmatig (live) filmpjes en supporten we elkaar. 

  Wekelijks ontvang je een les over een onderwerp die te maken heeft met je streefgewicht halen en een bijpassende opdracht. De lessen gaan over voeding , training en mindset.  De 14 weken bestaan uit 14 verschillende lessen.

  14 lessen:  In 100 dagen slanker en fitter

  Met behulp van de Choice By Passion-app, videofilms en lessen, geef ik je de juiste kennis, de benodigde mindset en gedragsverandering mee. Hiermee leggen we samen in 100 dagen de basis voor jouw nieuwe gewoonten. En deze nieuwe gewoonten gaan leiden tot blijvend gewichtsverlies en beter in je vel zitten.

  Wat zit er in het 100 dagen traject?

  • Gebruik van fitness- and food-app Choice By Passion met ingebouwde persoonlijke totaal berekening  calorieën en macronutriënten .
  • Maandag t/m vrijdag dagelijks controle op jouw voedingsdagboek en feedback via de app
  • 14x motivatie mail of video .
  • 14x Wekelijks les en video .
  • Toegang tot besloten Facebook-groep “in 100 dagen slanker en fitter’
  • Elke maandag 20.00 tot 20.40 uur zoommeting met de leden van in 100 dagen slanker en fitter programma.
  • 1x per maand 1 op 1 tussentijdse evaluatie (via zoom)
  • Dit programma kost €.450,- (incl btw), mag ook in 3 termijnen van €.150,-

  Een basis waarin ik jou in 14 lessen de kennis en inzichten geef in de volgende aspecten:

  • Voedingsadvies                          Omgevingsfactoren
  • Gedragsverandering – Andere kijk op dingen.
  • Bewegingsadvies – Wat werkt echt bij afvallen?
  • Mindset – Planning en focus.
  • Motivatie
  • Werking van je brein

  Elk mens heeft een stukje aandacht nodig en moet zich gehoord en gezien voelen om zijn of haar doel te bereiken.

  Ik geef jouw motivatie, een stok achter de deur, de juiste richting, kennis en advies.

  Jij doet het, maar je hoeft het niet alleen te doen.

  Gaan we er samen voor ?

  Waarom nou 100 dagen?

  Studies hebben aangetoond dat een mens gemiddeld 100 dagen nodig heeft om nieuwe gedragsverandering aan te leren én als gewoonte in hun leven te infiltreren.

  Die stevige basis wil ik je geven. Zodat je niet meer hoeft te draaien op wilskracht, maar er niet eens meer over na hoeft te denken.

   

  Meteen aan de slag? Of vragen?

  Stuur mij een email door op deze link te klikken. Of start direct een WhatsApp gesprek door op het groene icoon te tikken.