Ja, wie ben ik?

Mijn naam is Elly Flenterie. Ik ben geboren in Den Haag en inmiddels alweer 52 jaar.

Ik heb 7 kinderen en 4 kleinkinderen. En voor dat je denkt “goh wat gezellig, zo’n groot gezin”, kan ik je vertellen dat dat bij mij anders is gelopen.

Net als vele vrouwen had ik niet zo’n geweldig huwelijk en ben ik heel gelukkig gescheiden. Eigenlijk stond ik er grotendeels alleen voor met een groot gezin. Door mijn levensloop genoot ik geen support van familie of vrienden laat staan kennissen.

Ik had mijn dromen en toekomstbeeld, maar heb die de laatse jaren om moeten buigen naar andere dromen en een nieuw toekomstbeeld. Na een nogal turbulent leven met veel ingrijpende gebeurtenissen, heb ik een transformatie ondergaan en ben ik nu een sterke vrouw met een missie. Ik ben nu wie ik wil zijn en kan zijn. En dát gun ik anderen ook.

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen om blij en tevreden te zijn met zichzelf. Het lijkt mij verschrikkelijk om in een lichaam te leven, waarvan je denkt: “Zó wil ik niet zijn”.

Vanuit de zo herkenbare pijn, om mij niet goed genoeg te voelen, heb ik de weg gevonden om dat om te kunnen zetten naar werken aan zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Je kan niet groter groeien dan je eigen gedachten.

Wanneer ik andere vrouwen help om blijer te zijn met zichzelf, help ik daardoor ook mijzelf. Zo vaak niet gehoord en gezien als kind, vind ik dat nu het belangrijkste naar mijn klanten toe. Echt zijn, spontaan, ware emoties uiten en dingen zeggen zoals ik ze voel. Er is al zoveel zakelijk afstandelijk gedoe.

Het doet mij pijn wanneer een vrouw aangeeft niet van zichzelf te houden en daarom verdiep ik mij in wat leeft bij mensen. Mede daarom juich ik nog harder dan mijn klant als er gewicht af is.

‘Personal’ is bij mij ook echt ‘persoonlijk’.

Als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op.

“Elke dag langer leven, met een lichaam waar je niet blij mee bent, is 1 te veel”

Elly Flenterie 

WhatsApp: 06-13436848

Email: elly-flenterie@choicebypassion.nl