Choice By Passion Personal Trainer & Gewichts Coach :

  • Gediplomeerd personal trainer
  • Gediplomeerd bewegingsdeskundige overgewicht en obesitas
  • Gewichtsconsulent

 

Mijn locatie:

Mijn locatie is een All-In-One-Centrum voor voedingsadvies & begeleiding, personal training en coaching op gedragsverandering. Voor alles rondom afvallen kan je bij mij terecht op 1 plek.

In mijn thuislocatie  kan ik je  discreet en in alle rust ontvangen. Dit maakt het mogelijk om alles te bespreken en bijvoorbeeld te wegen zonder andere om je heen.

De trainingen voeren we uit in mijn speciale sportverdiep[ing  Hier heb ik  alles wat ik nodig heb om jou goed te kunnen trainen. En we hoeven niet op andere te wachten , dusa het gaat lekker vlot.

Ik werk wel zoveel mogelijk op afspraak. Dus bel of app mij en dan maken we een afspraak.

 

Op locatie Sliedrecht heb ik mijn kantoor én trainingsruimte aan huis.  Hier bied ik coachconsulten , weeg en evaluatie momenten en trainingen , zowel individuele personal trainer als in klein groepsverband . Max 4 personen.

Extra voordelen van mijn locatie is dat je wordt ontvangen in huiselijke sfeer maar wel met alle mogelijkheden van een sportschool en daarnaast de gesprekken én trainingen in privé setting kunnen plaatsvinden. Er is geen ‘drempel’. Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen in een sportschool.

Op deze locatie werk ik uitsluitend op afspraak.

Locatie Sliedrecht: 

Deltalaan 11, 3363 AB Sliedrecht

Route via Google Maps → link

 

 

Telefoon / WhatsApp:
06-13436848

Email:
elly-flenterie@choicebypassion.nl

KvK 72449691

Volg mij ook op:

Facebook

Instagram

LinkedIn