Choice By Passion Personal Trainer & Gewichts Coach :

  • Gediplomeerd personal trainer
  • Gediplomeerd bewegingsdeskundige overgewicht en obesitas
  • Gewichts Coach

 

Onze 2 locaties:

Beiden locaties zijn een All-In-One-Centrum voor voedingsadvies & begeleiding, personal training en coaching op gedragsverandering.

Op de locatie Rijswijk / Den Haag, bovenaan de roltrap aan het einde van de gang, heb ik een eigen kantoor. Dus je hoeft de sportschool niet meteen in. Lekker laagdrempelig.

In mijn kantoor kan ik je dan discreet en in alle rust ontvangen. Dit maakt het mogelijk om alles te bespreken en bijvoorbeeld te wegen zonder pottenkijkers en luistervinken.

De trainingen voeren we uit in de trainingsruimte van Basic Fit. Hier genieten wij voorrang op het gebruik van de toestellen zodat we maximaal van de tijd gebruik kunnen maken.

Is mijn deur open en heb ik geen klanten op dat moment, mag je me altijd storen. Maar om privacy redenen en om de volledige aandacht op mijn klanten te houden, werk ik wel zoveel als mogelijk op afspraak. 

 

Op locatie Sliedrecht heb ik mijn kantoor én trainingsruimte aan huis. Hier bied ik dezelfde diensten aan als op de andere locatie.

Extra voordelen van deze locatie zijn dat je hier volledig anoniem naartoe kan komen en daarnaast de gesprekken én trainingen in privé setting kunnen plaatsvinden. Er is geen ‘drempel’.

Op deze locatie werk ik uitsluitend op afspraak.

Locatie Rijswijk / Den Haag:

Basic Fit
Bogaardplein 3, 2284 DP Rijswijk

Route via Google Maps → link

 

 

 

Locatie Sliedrecht: 

Deltalaan 11, 3363 AB Sliedrecht

Route via Google Maps → link

 

 

Telefoon / WhatsApp:
06-13436848

Email:
elly-flenterie@choicebypassion.nl

KvK 72449691

Volg mij ook op:

Facebook

Instagram

LinkedIn